Depozitul de deşeuri din Pojorâta ar putea fi dat în folosinţă în toamna acestui an

Vicepreşedintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat, zilele trecute, că depozitul de deşeuri din Pojorâta ar urma să fie dat în folosinţă în toamna acestui an.

Seredenciuc a precizat că, până să fie dat în folosinţă, mai trebuie realizate unele mici investiţii, în special pentru conexiunea cu DN 17.

El a spus că nu se aşteaptă ca deschiderea acestui depozit să fie boicotată de proteste ale celor care au contestat această investiţie. Seredenciuc a adăugat că îi întreabă pe aceştia unde ar putea să fie amplasat un depozit de deşeuri pentru colectarea deşeurilor din zona de munte a judeţului.

Vicepreşedintele CJ Suceava a reamintit că amplasarea depozitului de deşeuri a fost decisă încă din anul 2007. „În 2007 s-a început proiectul pe hârtie şi atunci s-au stabilit locaţiile Moara şi Mestecăniş”, a spus Seredenciuc.

Vicepreşedintele CJ Suceava a mai spus că proiectul va duce la o mai bună gestionare a deşeurilor din judeţ şi a menţionat că deşeurile urmează să fie colectate selectiv.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI