Unii fură produse agricole, alţii suferă de sete şi sustrag sucurile din frigider

> Autorii au fost identificaţi de poliţişti şi s-au ales cu dosare penale

Sezonul dedicat strângerii roadelor de pe câmpuri a trezit şi atenţia celor care nu prea s-au chinuit pe parcursul anului să muncească ogoarele, dar acum îşi doresc să aibă produse agricole şi cel mai uşor este să le fure. Trei astfel de persoane au fost descoperite la finele săptămânii trecute pe când transportau „marfa” furată. Nu au ţinut cont de faptul că e duminică, zi de sărbătoare, ele au lucrat de zor pe un câmp de pe raza comunei Horodnic de Jos, numai că nu era câmpul lor. După ce au terminat culesul, au pornit către case, doar că pe drum, în jurul orelor prânzului, s-au întâlnit cu o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea pe DN 2H, din localitate. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, hoţii, prinşi în flagrant, se deplasau cu ajutorul unui atelaj hipo, fiind vorba despre un bărbat de 46 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, o femeie de 41 de ani, din comuna Horodnic de Sus, şi o femeie de 37 de ani, din comuna Voitinel. Ei transportau în faeton 200 kg ştiuleţi de porumb sustras de pe terenul agricol ce aparţine unui localnic în vârstă de 71 de ani.

Tot în flagrant a fost prins şi un hoţ… mult prea însetat. Acesta a căzut în mâna oamenilor legii la miezul nopţii de duminică spre luni. O patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni a prins un bărbat de 31 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care, după ce a rupt sistemul de siguranţă, a sustras dintr-un frigider aparţinând unei societăţi comerciale, cu punct de lucru pe strada Gheorghe Doja, mai multe sticle cu băuturi răcoritoare de diferite sortimente, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 200 lei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosare ce urmează a fi soluţionate procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI