Tom Hanks nu mai ştie nimic de fiul lui, Chester Marlon, de o lună

Chester MarlonTom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, nu mai ştiu nimic de o lună de fiul lor, Chester Marlon, rapper cunoscut pentru dependenţa de droguri, relatează closermag.fr. După câteva luni petrecute într-un centru de dezintoxicare, fiul actorului părea că şi-a revenit. Acum câteva zile însă revista Star anunţa că Chester ar fi dispărut de peste o lună şi nu le-a mai dat nicio veste părinţilor săi. Potrivit revistei, cel care îşi spune Chet Haze a dat ultimul semn de viaţă pe Instagram. Tânărul a scris în luna iulie pe reţeaua de socializare: „Deocamdată nu voi mai fi pe Instagram. Voi pleca de aici ca să revin în apele mele”.
„A trecut o lună şi Chet nu a dat niciun semn de viaţă, nici măcar un telefon familiei sau prietenilor. Ca şi cum ar fi dispărut de pe faţa pământului”, a spus un prieten al rapperului în Star. Telefonul lui mobil a fost localizat totuşi în oraşul Barstow, „capitala metamfetaminei din California”, potrivit revistei.
Poliţia nu ar fi acţionat pentru rezolvarea dispariţiei fiindcă părinţii încearcă să îşi găsească fiul fără agitaţie mediatică, spune un alt apropiat al tânărului. Ei ar fi angajat un detectiv privat ca să aibă veşti despre fiul lor. Chet este cunoscut pentru comportamentul său provocator şi indecent. În luna iunie, aflat în stare avansată de ebrietate, a vandalizat o cameră de hotel, aminteşte closermag.fr.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: