În colaborare cu Universitatea din Coruna (Spania), din toamnă

Master de turism, în limba engleză, la Universitatea „Ştefan cel Mare“ Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) va iniţia un program de studii de masterat în limba engleză, în comun cu Universitatea din Coruna (Spania), master care urmează să funcţioneze în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, din această toamnă.

În acest sens, ieri a fost prezent la universitatea suceveană responsabilul cu Relaţii Internaţionale al universităţii din Coruna, Fernando Pena López, pentru a semna cu conducerea universităţii sucevene, reprezentată prin prorectorul Gabriela Prelipcean, acordul de colaborare de Double Degree pentru programul de master comun denumit „New Tourist Products and Destination Management”.

Decanul facultăţii menţionate, prof. univ. dr. Carmen Năstase, a precizat că masterul va fi în domeniul Administrarea afacerilor, orientat pe turism, şi va avea o durată de doi ani. „Studenţi selectaţi de la USV vor avea posibilitatea să participe la internshipuri şi stadii de practică în Spania şi, de asemenea, studenţi selectaţi din Spania vor avea posibilitatea să studieze în România. Considerăm că va exista adresabilitate din partea absolvenţilor de facultate, ţinând cont că un astfel de program se va finaliza cu o dublă diplomă, ceea ce va permite absolvenţilor să îşi găsească mai uşor un loc de muncă pe piaţa europeană”, a declarat decanul FSEAP.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: