Schi alpin, Cupa Mondială

Slovena Tina Maze a câştigat proba de slalom special disputată în staţiunea finlandeză Levi

Slovena Tina Maze a câştigat sâmbătă proba de slalom special disputată în staţiunea finlandeză Levi, contând pentru Cupa Mondială de schi alpin, sezonul 2014/2015.

Maze s-a clasat pe primul loc, după două manşe, cu timpul cumulat de 1 min 55 sec 15/100, urmată de suedeza Frida Hansdotter la 34/100 şi de austriaca Kathrin Zettel la 52/100. Una dintre favorite, americanca Mikaela Shiffrin, campioană olimpică şi dublă câştigătoare a globului de cristal la această specialitate, s-a clasat a 11-a la 2 sec 07/100.

Slovena Maze, dublă campioană olimpică, şi-a trecut în palmares a 24-a victorie în Cupa Mondială şi a 4-a la slalom special.

În clasamentul probei de slalom special, după o cursă, Tina Maze ocupă primul loc cu 100 puncte, urmată de suedeza Frida Hansdotter 80, austriaca Kathrin Zettel 60, suedeza Maria Pietilae 50 etc.

În clasamentul general al Cupei Mondiale, după două probe, americanca Mikaela Shiffrin se menţine pe primul loc cu 124 puncte, urmată de austriaca Kathrin Zettel 110, slovena Tina Maze 109, austriaca Anna Fenninger 100, suedeza Frida Hansdotter 95 etc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: