La campionatele naționale de poliatlon

Rezultate remarcabile pentru înotătorii de la CSȘ 3 Suceava

La finele săptămânii trecute, în Bazinul Olimpic de la Pitești, s-a desfășurat campionatul național de poliatlon pentru copii între 11-13 ani. Poliatlonul adună mai multe probe în concursul de natație, sportivul prezent la concurs fiind nevoit să le parcurgă pe toate.
 

CSȘ 3 Suceava a participat la această competiție cu un lot de 11 sportivi, două fete la categoria 11 ani: Ioana Năstacă și Maria Catargiu, două fete la categoria 12 ani: Ana Blănaru și Maria Ilieș, un băiat la categoria 11 ani – Victor Turluianu, patru băieți la categoria 12 ani – Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Vlad Brandis și Ștefan Ropan și doi băieți la categoria 13 ani: Alexandru Mateiciuc și Alexandru Pomohaci. Campionatul național de poliatlon a adunat la start 453 sportivi (293 băieți și 160 fete), sportivi legitimați la 55 cluburi din țară. În clasamentul general pe cluburi, echipa CSȘ 3 Suceava s-a clasat pe locul IX, iar echipa de băieți 12 ani, pe locul II la categoria lor de vârstă. În clasamentul individual, Sebastian Croitor a obținut locul III în proba de 100 m liber, Șerban Cotos locul IV în proba de 200 m liber, ambii înotători adunând și mai multe locuri V-VIII. Ștafeta de băieți 12 ani a obținut trei medalii: două de bronz, în probele de 4×100 m mixt și 4×50 m liber și una de argint la 4×100 m liber. În clasamentul general individual cumulat pe probe, Șerban Cotos s-a situat pe locul VII, iar Ana Blănaru și Ștefan Ropan pe locul X. „Mă bucură progresul realizat de sportivii noștri și sper să continue pe același drum ascendent. De menționat că toți componenții echipei de la CSȘ 3 Suceava și-au doborât recordurile personale la acest campionat național de poliatlon. Faptul că ei au reușit să-și depășească emoțiile la o competiție de asemenea anvergură este un semn bun”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: