Hangar pentru aeronave

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu, propune un proiect de hotărâre prin care instituția să concesioneze o suprafață de peste de 5.000 mp în zona Aeroportului Suceava pentru construirea unui hangar.
 

Conform unui proiect de hotărâre ce urmează să fie dezbătut în ședința de luni a Consiliului Județean Suceava, se aprobă concesionarea, prin licitație publică, a suprafeței de 5.450 mp din incinta Aeroportului Suceava în vederea construirii unui hangar destinat mentenanței și adăpostirii aeronavelor. În urma evaluării terenului respectiv, se arată în documentația care însoțește proiectul de hotărâre, valoarea minimă de la care poate porni licitația în vederea concesiunii este de 539.150 de lei, ceea ce reprezintă o redevență anuală de 21.570 lei, cu recuperarea în 25 de ani, la care se adaugă și dobânda de referință stabilită de BNR. Durata concesiunii este propusă pentru 49 de ani cu posibilitatea prelungirii cu maxim jumătate din durata inițială de concesionare. Aeroportul Suceava urmează să fie închis în data de 15 ianuarie pentru lucrările de refacere a pistei care va fi demolată complet împreună cu platformele adiacente, după care vor fi făcute lucrările de excavare pentru noua pistă, la o adâncime de 1,65 metri, pe o lungime de 2.460 de metri și cu o lățime de 45 de metri, urmând ca apoi să fie construit stratul de rezistență și turnat stratul de mixtură asfaltică elastică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: