PDL Suceava redă arhitecturii orașului o bijuterie imobiliară – noul sediu al organizației municipale

Noul sediu al Organizației Municipale Suceava a PDL, situat pe Aleea Trandafirilor nr. 4, și unic în peisajul politic din Suceava prin dotări, amenajare interioară și confort, a fost inaugurat, ieri, de președintele Organizației Județene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, și de președintele Organizației Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan.
 

PDL a prezentat la început și un film documentar cu evoluția imobilului în care a fost amenajat sediul de partid, de la preluarea acestuia într-un stadiu avansat de degradare și până la inaugurare. Președintele Organizației Municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a ținut să evidențieze că, prin efortul membrilor organizației, s-a reușit ca în decurs de două luni să fie renovată clădirea, situată în centrul orașului, care este de patrimoniu și se afla într-o stare deplorabilă. „Am reușit în timp extrem de scurt să ne mobilizăm și să demonstrăm că suntem o echipă. Era important pentru noi să demonstrăm că putem face dintr-o clădire istorică, aflată într-o stare deplorabilă, o clădire model” a spus Bălan. El a menționat că acestei clădiri, ce aparține Primăriei, nu i se găsea o folosință din cauză că era nevoie de foarte mulți bani pentru renovare și amenajare. „Am refăcut-o cu suflet și s-a lucrat foarte serios” a spus liderul democrat-liberal sucevean. El a subliniat că această clădire va rămâne a Primăriei Suceava și că PDL nu intenționează să o achiziționeze. Prezent la inaugurare, senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, care este lider al organizației județene a partidului, a felicitat echipa condusă de Ioan Bălan pentru noua realizare. „Îi felicit pe colegi pentru munca uriașă depusă pentru renovarea sediului. S-a investit și s-a pus suflet. Îi mulțumesc lui Nelu Bălan. Nu e prima dată când se vede mâna de gospodar a lui Ioan Bălan. Dacă poți amenaja un sediu de acest fel, poți amenaja și un municipiu să fie oraș european” a conchis Gheorghe Flutur. Sfințirea noului sediu a fost oficiată de ÎPS Pimen Suceveanul, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, împreună cu mai mulți preoți. Spațiul în care funcționează în prezent organizația municipală PDL Suceava a fost sediu secundar al Grădiniței cu Program Prelungit „Așchiuță”, dar Primăria a renunțat la el din cauză că nu putea fi reamenajat astfel încât să fie respectate normele în domeniu. Grupele care funcționau în respectiva clădire au fost mutate în sediul principal al grădiniței, care a fost extins printr-un proiect finanțat de Primăria Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: