Udrea vrea din nou PDL la guvernare

Deputatul PDL Elena Udrea a acuzat PNL că încearcă acum desființarea PDL prin preluarea democrat-liberalilor „la bucată”, la fel cum a încercat PSD în 2003, în perioada când partidul era condus de Adrian Năstase.
 

Elena Udrea a spus în fața membrilor PDL Suceava, reuniți pentru prezentarea moțiunii cu care deputatul dorește să câștige președinția PDL, că există zvonuri privind un mare proiect de dreapta care înseamnă topirea PDL în PNL. „Eu sper că zvonurile nu sunt adevărate, dar în mintea multora există această idee, că nu au niciun viitor cu PDL și că cel mai bine e să fugă cu toții la partidul lui Antonescu” a declarat Udrea. Ea a adăugat că oferta PDL privind o alianță cu PNL a primit un răspuns categoric de la Crin Antonescu, care a spus «pas» și că liberalii nu se gândesc la o asemenea alianță până în 2016, când va fi un singur partid de dreapta, PNL. „Ce înseamnă asta? Că planul lor este ca PDL să dispară în PNL? Să se topească în PNL? Să ne ducem cu toții, la bucată, unul câte unul, în PNL? A mai vrut asta în 2003 și Adrian Năstase când își propunea, la Snagov, să desființeze PD. Din nou un partid nedemocratic, cum este astăzi PNL, face ce a făcut atunci PSD. Își propune acum, când partidul nostru este slăbit, să-l facă să dispară, pentru că știu că dacă partidul își revine din nou au o soartă grea pe eșichierul politic de dreapta românesc” a mai spus Elena Udrea. Ea a arătat că pentru a nu avea o concurență reală, speranța PNL este să preia, la bucată, PDL. „Eu nu cred că partidul acesta, care are victoria în sânge, care are o istorie de succese, de luptă cu Iliescu, cu Năstase, nu cu diletanții aceștia politici, Ponta și Antonescu, nu cred că acest partid este în situația de a se topi în PNL. PDL este cel mai puternic partid de dreapta din România și orice proiect politic trebuie să se construiască în jurul PDL” a mai declarat Elena Udrea, care a atras atenția că orice alianță viitoare de guvernare trebuie să aibă ca principal partid PDL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: