Suceava

Ceremonie militară și religioasă la Monumentul „Eroilor Revoluției”

„În conformitate cu prevederile din Legea nr. 75/1994 și Regulamentul onorurilor și ceremoniilor militare, la 22 decembrie se comemorează eroii revoluției din decembrie 1989”, suntem informați printr-un comunicat al Garnizoanei Suceava.
 

La nivelul municipiului Suceava va avea loc o ceremonie militară și religioasă pentru depunerea de coroane și jerbe de flori la Monumentul „Eroilor Revoluției” de la Biserica „Sf. Înviere”, începând cu ora 10, la care participă reprezentanți ai Prefecturii Suceava, Consiliului Județean, Primăriei Suceava, ai partidelor politice, ai instituțiilor culturale, științifice și religioase, ai asociațiilor, ligilor și fundațiilor, cadre militare în activitate, în rezervă și în retragere, veterani de război, elevi și studenți, reprezentanți ai mass-media și alți participanți din societate civilă. Ceremonia este organizată de Garnizoana Suceava în colaborare cu structurile cu atribuții în domeniul apărării naționale și cele ale administrației publice locale. În comunicatul semnat de mr. Ionel Ciuhan și de col. Mugur Anton, comandantul Garnizoanei Suceava, ni se precizează că detașamentul de onoare este compus din > drapelul de luptă cu gardă de drapel asigurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al Județului Suceava; > garda de onoare: două plutoane asigurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al Județului Suceava; un pluton asigurat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava; > gardă la monument asigurată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava; > șiruri de onoare asigurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: