Suceava

Se preconizează reabilitarea stațiilor de autobuz

În zilele ce vin, Primăria Suceava organizează licitație pentru modernizarea a două stații de autobuz. Este vorba despre cele din centrul municipiului, iar valoarea prevăzută pentru această lucrare este de 270 de mii de lei.
 

„Trebuie să modernizăm toate stațiile de autobuz din municipiu, ceea ce va da o notă de civilizație transportului local, precum și un plus de estetică orașului”, a spus edilul-șef Ion Lungu. Valoarea totală a investiției este estimată la 2,63 milioane de lei, aceasta urmând a se desfășura pe durata unui an și jumătate. Se preconizează ca lucrările să includă 13 stații pentru mijloacele de transport în comun, cu o suprafață totală de 1378,5 mp. În proiectul de modernizare sunt cuprinse stațiile de la podul Ițcani, pasarela Ițcani, Nordic, Akrom, Centrul de transfuzii sanguine, Gara Ițcani, Colegiul de Informatică, Centru (două stații), IRIC, Calea Obcinilor, Balada, Spital, ACR, Peco Ițcani și zona industrială Burdujeni (două stații).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: