Autor al unui accident mortal de circulație, căutat de Poliție

În noaptea de 01/02 noiembrie 2007, între orele 21.30 – 02.00, pe DN 2 (E 85), în afara localității Barticești – Botești, județul Neamț, la km 351+29, s-a produs un accident mortal de circulație, al cărui autor a părăsit locul faptei.
 

Cu ocazia cercetărilor efec-tuate, s-a stabilit că victima, identificată în persoana lui A-drian F., de 40 ani, din satul Nisiporești, comuna Botești, județul Neamț, circula pe lân-gă bicicletă, pe partea dreaptă a drumului, având direcția de deplasare Roman – Suceava și, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a fost lovită din spa-te de un autovehicul marca Ford Transit, de culoare albă. Șoferul este căutat în toată țara. În urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul im-plicat în accident poate fi mar-ca Ford Transit Jumbo Van sau Ford Transit Autoșasiu sau Ford Microbuz, produs de fabrica constructoare sau transformat ulterior din dubă, comercializate în România între anii 2000 – 2006. Prezin-tă avarii la bara față (în partea dreaptă), farul dreapta, sem-nalizarea dreapta, aripa dreap-ta – față și oglinda retrovizoare dreapta. Bărbatul accidentat a fost găsit în dimineața de 2 noiembrie 2007, în jurul orei 07.35, când mediul legist a constatat că victima decedase de aproximativ 5 ore. “Rugăm orice persoană ca-re deține date cu privire la autovehiculul implicat în accident și care prezintă avariile menționate mai sus, să apeleze numărul de urgență 112 sau să anunțe Serviciul Poli-ției Rutiere Neamț, la numărul de telefon: 0233.212.177 sau 0233.212.121”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamț”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: