Din cauza creșterii solicitărilor, în funcție de priorități

IȘJ va face o nouă repartizare a microbuzelor școlare

IȘJ Suceava a fost informat că a fost definitivată licitația pentru achiziționarea micro-buzelor școlare, astfel că ele vor fi distribuite până la 30 noiembrie, conform unei planificări. Urmează ca inspectoratele să fie anunțate cu minim trei zile înainte să ridice microbuzele de la București.
 

Județul Suceava va primi anul acesta 26 de microbuze școlare pentru naveta elevilor. Inspectorul general al IȘJ Suceava, Lucian Lungu, a informat ieri că, întrucât sunt circa 50 de solicitări de microbuze din partea școlilor, se va reface lista inițială, urmând să fie analizat „fiecare caz în parte”. Dl Lungu spune că au prioritate școlile comasate, care vor primi elevi de la școlile desființate anul acesta – Siliștea (24 elevi), Negrileasa (20), Văleni (36), Holda (41), Moara Carp, (41) și Costâna (43). Un microbuz va fi repartizat și la Școala din Ciocănești, al cărei microbuz a fost distrus în timpul tragicului accident rutier din vara acestui an. În zonă există circa 30 elevi care fac naveta de la Botuș la Ciocănești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: