PNL Suceava îl susține pe ministrul agriculturii

Președintele PNL Suceava, Ion Lungu, vede o „enigmă nedezlegată” în modul în care „s-a răspândit cu atâta repeziciune virusul gripei aviare”
Organizația PNL Suceava îl susține pe ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, considerând că, în privința gestionării crizei gripei aviare, acesta și-a făcut datoria, „în limita competențelor”, a declarat, vineri, președintele PNL Suceava, Ion Lungu. „Gheorghe Flutur are sprijinul total al organizației județene Suceava”, a spus dl Lungu, într-o conferință de presă.
 

El a adăugat că liberalii suceveni consideră că ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, și-a făcut datoria „în limitele competențelor”. „Este și astăzi o enigmă nedezlegată modul în care s-a răspândit cu atâta repeziciune acest virus al gripei aviare”, a spus dl Lungu, care a arătat că se așteaptă încă raportul prin care să se evidențieze cauzele. Președintele PNL Suceava crede că dl Flutur, care este un om puternic, „va trece și de aceste necazuri”. „Până la final se va trage o concluzie foarte clară că dumnealui, în limita competențelor pe care le-a avut, și-a făcut datoria”, a considerat dl Lungu.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: