Din nou, jumătate din oraș fără apă

Ieri, pe la ora 13, jumătate din populația municipiului Fălticeni a rămas din nou fără apă la robinete. Ca urmare a creșterii nivelului râului Moldova, și a cantității mari de aluviuni depuse în zona Stației de captare Baia III, cele 3 pompe submersibile aflate în albia râului s-au înfundat. La fața locului a ajuns cu mare greutate o automacara, pentru a scoate cele trei pompe din apă, în scopul de a fi curățate și remontate înapoi în albie. Angajații lucrau suspendați în cârligul macaralei la demontarea și montarea pompelor, deoarece apa depășea 2 metri.
 

Se pare că, ieri după-amiază, nu exista altă soluție decât să se aștepte scăderea nivelului râului Moldova, pentru a se putea intra cu utilaje specializate în decolmatarea albiei. Din acest motiv, sunt în continuare posibile perioade în care apa la robinetele din cartierele Maior Ioan, Republicii și străzile adiacente nu va curge.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: