„Oamenii Dreptăţii” la Suceava

> O seară cu poveşti autentice, muzică, teatru şi poezie pe scena Teatrului „Matei Vişniec”

 Profesionişti din justiţie, jurnalişti, antreprenori, pompieri, experţi din sectorul ONG, studenţi şi artişti urcă pe 11 aprilie, de la ora 18:00, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava în cadrul spectacolului „Oamenii Dreptăţii”.

Potrivit organizatorilor, show-ul „Oamenii Dreptăţii” este unul despre dreptate în sens larg şi despre cum aceasta este egală cu suma oamenilor care cred în ea şi care zi de zi o transformă în realitate prin alegerile pe care le fac atât în vieţile personale, cât şi în profesiile pe care le practică.

Cosmin Savu – jurnalist România te iubesc, ProTV, Cristina Iacoban – antreprenor local, Emanuel Iavorenciuc – omul din spatele paginii Istoria pe răzătoare, Iustina Năstasă, avocat specializat în inteligenţa artificială, Alin Găleată – maior ISU Suceava, Andreea Vîlcu – jurnalist Libertatea, Oana Filip – community builder Iaşi, Luca Ciubotaru, fondatorul Asociaţiei Rădăuţiul Civic sunt doar câţiva din cei care vor urca pe scena „Oamenii Dreptăţii” la Suceava. Vor spune pe scenă poveşti din vieţile personale şi profesionale, într-un spectacol care se va completa cu momente de poezie contemporană, teatru, film scurt şi un concert semnat de Paul Tihan (artist poetry-rock).

„«Oamenii Dreptăţii» este un spectacol ajuns la a VII-a ediţie. Deşi am început în Bucureşti, ne-am dorit să ajungem cu el şi în mai multe oraşe din ţară. În anii trecuţi am dus poveştile în Timişoara şi Iaşi, iar anul acesta ne propunem să ajungem în alte cinci oraşe. Suceava este primul dintre ele şi abia aşteptăm să ne întâlnim cu publicul într-o seară în care oamenii pun punctul pe i, cu mult curaj, dar şi multă vulnerabilitate şi emoţie. Credem foarte tare în puterea poveştilor pe care le trăiesc oamenii din jurul nostru, în puterea comunităţii!” a declarat Doru Toma, iniţiatorul seriei de spectacole „Oamenii Dreptăţii”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI