Canotaj, juniori I

Rezultate peste aşteptări pentru sportivii de la CSM Suceava

Canotorii de la CSM Suceava au obţinut rezultate peste aşteptări la Cupa României pentru juniori I, de la Orşova. Echipajul de dublu vâsle masculin, alcătuit din Marian Guia şi Bogdan Murariu, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului de premiere, la fel ca şi echipajul de patru rame, format din Andrei Ciornei, Antonel Avăcăriţei, Bogdan Moaleş şi Sebastian Mocanu.

La feminin, Gabriela Tivodariu şi Iulica Ursu au devenit duble campioane, cu barca de dublu rame şi cu echipajul de patru vâsle, care le-a mai avut în componenţă pe Ioana Măcărescu şi Flavia Calimariu.

Pe poziţia secundă s-a clasat echipajul bărcii de 8+1, alcătuit din Bogdan Murariu, Darius Racoviţă, Ştefănuţ Airinei, Ionuţ Foca, Adrian Nazarov, Iulian Iacob, Sebastian Lupu, Marin Trisciuc, care au fost asistaţi de cârmaciul Flavia Calimariu. Tot medalii de argint au cucerit Iulian Pleşescu şi Marian Guia, în proba de dublu rame.

La patru vâsle masculin, echipajul format din Andrei Ciornei, Iulian Pleşescu, Antonel Avăcăriţei şi Bogdan Moaleş a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

„Rezultatele din acest concurs au demonstrat din nou faptul că Suceava are resurse de talente la canotaj. În urma acestor performanţe, sper să avem cât mai mulţi sportivi convocaţi pentru Campionatele Mondiale de juniori, care vor avea loc la sfârşitul lunii viitoare, în Italia. Vreau să mulţumesc pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: