AUR se dezintegrează

Mare deziluzie, dragilor! Măreţul, viteazul, incoruptibilul partid rromânesc AUR se dezintegrează, ajungând doar o găoace goală de conţinut. Partidul de suflet care cică acţiona în numele dreptăţii, al cinstei, al demnităţii rromâneşti şi al onoarei(?) cerând socoteală tuturor instituţiilor statului, guvernului, parlamentului… de pe poziţii de forţă, alături de o mulţime de membri furioşi-revoltaţi în frunte cu voievoada Diana Şoşoacă cea Vitează, cu inconfundabilul războinic George Simion şi cu alţi măreţi şi dodoloţi şi tari bărbaţi de stat, toţi cu telefoanele mobile puse pe filmare nonstop, ei, bine, partidul acesta se pregăteşte să dea ortul popii şi să ne lase de izbelişte.

Membrii AUR în frunte cu măreţii lor conducători au dus o bătălie aspră cu uzurpatorii drepturilor cetăţeneşti, i-au călcat în birouri pe şefii de instituţii care nu făceau ce le spune Şoşoaca, i-au luat de guler pe doctorii care le injectau rromânilor vaccinuri anti-COVID cu cipuri de la Bill Gates, au intrat peste asistente medicale care le puneau măşti cu oxigen ucigaş bieţilor bolnavi, şi-au luat de urechi ori de „gâţi“ colegii parlamentari care voiau numaidecât să-i sancţioneze pe auriştii scandalagii şi protestatari în frunte cu Voievoada…

După atâta tevatură şi scandaluri, după bătălii ca acelea şi proteste publice cu mii de daci (unii le zic dacopaţi!) şi aurişti ambetaţi de spirit revoluţionar, în loc de recunoştinţă, mulţi membri de partid îl părăsesc pe George Simion, unionistul, ocrotitorul tuturor năpăstuiţilor sorţii, pe ideologul abraş Claudiu Târziu şi pe proprietarul partidului, investitorul strategic Dorin-Marius Lulea. Avea să-l uit pe preşedintele de onoare Călin Georgescu, candidat cu cele mai mari şanse la alegerile prezidenţiale, expert (cam securist) în dezvoltare durabilă şi apropiere tovărăşească de Maica Rusia, cea dătătoare de înţelepciune, încă de pe vremea Ceauşescului.

Simţind cum le fuge pământul de sub picioare după ce s-au luptat cu morile de vânt la vreme de pandemie şi de război, membrii săi de vază, mai ales parlamentarii, dau dosul pe câmpul de luptă şi încearcă să se aciueze pe la alte partide, dar în afară de monarhişti şi Alianţa pentru Patrie a lui Liviu Dragnea, nimeni nu le deschide poarta. În disperare de cauză, croiesc ei înşişi alte partide după chipul şi asemănarea lor: caută adunături de ciraci gălăgioşi care nu şi-au găsit loc prin alte formaţiuni şi le zic partide. Numele acestora trebuie să fie tari, gogoşate, să bubuie în spaţiul public dând semnalul unor măreţe izbânzi: Partidul Patrioţii Poporului Român vine din zona plină de patrioţi a Bihorului, Partidului Lege Educaţie Unitate (fără virgule!) (LEU!) care vorbeşte de funie în casa spânzuratului, fiind recunoscută aglomerarea peste poate de mari competenţe şi înţelepciune (sovietică) în AUR, apoi Partidul Roexit, cel ce vrea să ne salveze ţara din starea de sclavie faţă de UE şi NATO, tânjind dulce după mângâierea putinistă…

Toţi iniţiatorii şi fondatorii noilor formaţiuni erau până deunăzi membri de vază aurişti, dar, deodată, au simţit ei aşa că AUR nu-i mai reprezintă, că doctrina(?) auriştilor nu le mai satisface pofta lor de ideologii moderne, că George Simion, cel repede vărsătoriu de sânge aurist, e un dictator însetat de putere, un terorist care le cere mereu parale. Or aici e baiul: doar n-au fost ei aşa de fraieri să intre într-o combinaţie fără pleaşcă, adică să nu se aleagă şi ei de-a moaca cu ceva avere. Doar s-au sacrificat pentru Rromânia (tolăniţi pe fotoliile de piele din Casa Poporului).

După ce mama AUR a născut vii atâţia pui, să vezi de acum atacuri în trombă împotriva Bruxelles-ului, a Parlamentului şi a comisarilor UE, împotriva Preşedinţiei şi a Guvernului României care s-au aliat cu duşmanii poporului, cei ce ne sug sângele şi ne exploatează cu neruşinare bogăţiile, ca în orice colonie. Nu vor scăpa de batjocură nici imperialiştii din NATO, nici soldaţii lui Zelenski, dar vor ridica imnuri de slavă „glorioasei armate putiniste“.

Frumoasa şi draga Moldovă în pericol? Să fie ea sănătoasă să se bucure de ocrotirea tătucului Vladimir Putin, noul ţar, aşa cum s-a bucurat în ultimii 75 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: