PSD Suceava 2020

Un gând pios pentru Dumitru Teodorescu

Obişnuiam să-l sun de Sf. Dumitru, pentru a-i ura „La mulţi ani” de ziua numelui.

Nu-l ştiam prea entuziast în a-şi exterioriza sentimentele, dar simţeam că se bucura şi mulţumescul său venea dintr-un glas emoţionat de gestul meu.

Anul acesta nu-i voi putea telefona acolo unde este. Îi voi aprinde o lumânare şi-mi voi aminti cu drag şi recunoştinţă de preţuirea pe care mi-a arătat-o cu diferite prilejuri – aniversarea ziarului sau aniversarea zilei mele de naştere – considerându-mă „de-a noastră”.

Pentru mine, cuvintele domniei sale, ca şi ale actualului director, L.D. Clement, care mă consideră a fi „cea mai veche” colaboratoare a acestui cotidian, au însemnat şi înseamnă o adevărată „onoare” şi bucurie. Este ca şi cum mi s-ar fi îndeplinit visul de a fi ziarist profesionist.

De aceea, şi în acest an, de Sfântul Dumitru, nu pot să nu-i acord un gând de pios omagiu celui care a fost directorul ziarului „Crai nou ” Suceava, lui Dumitru Teodorescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: