PSD Suceava 2020

Testele „Standard Q Covid-19 Ag” sunt disponibile de astăzi

MEDIMFARM S.A. Ploieşti, în calitate de distribuitor exclusiv pentru România al testelor „Standard Q Covid-19 Ag”, are plăcerea de a anunţa că acestea vor fi disponibile pentru comercializare începând de luni, 19 octombrie 2020. Menţionăm că sunt primele şi până în acest moment singurele teste avizate de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, destinate diagnosticării persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecţiei de antigen. Cu o sensibilitate de 96,52% şi o specificitate de 99,68%, testele respectă Directiva 98/79/EC a Parlamentului European şi a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

 Readucem în atenţia publicului că testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării in vitro. Remarcabil este faptul că Fundaţia Bill şi Melinda Gates, SD Biosensor Inc. şi Abbott SUA au semnat acorduri separate pentru susţinerea ţărilor cu venituri mici şi medii cu 120 milioane de astfel de teste.

 Preţul de vânzare al unui test este de 69 lei + TVA. Testele sunt ambalate în cutii x 25 bucăţi. Comenzile pot fi plasate la adresa de email office@medimfarm.ro sau la telefon 0746245175 şi vor fi onorate în funcţie de stocul disponibil.

 Având în vedere recomandarea producătorului, ca testarea să se facă prin intermediul persoanelor calificate în domeniul medical, compania noastră a decis ca testele să fie vândute către spitale şi clinici medicale, cabinete medicale, aziluri de bătrâni, companii care au încheiate contracte cu medici de medicina muncii, unităţi militare, SEAP. Persoanele fizice care doresc să se testeze utilizând „Standard Q Covid – 19 Ag” sunt îndrumate să se adreseze medicului de familie.

Şi, nu în ultimul rând, anunţăm pe această cale că societatea MEDIMFARM a hotărât să DONEZE ÎNTREGUL PROFIT obţinut din vânzarea testelor familiilor celor decedaţi din cauza virusului SARS-CoV-2. Decizia este luată pentru o perioadă de 1 an, începând cu data de 19 octombrie 2020 şi până la 19 octombrie 2021. Rugăm pe această cale Ministerul Sănătăţii să colaboreze pentru îndeplinirea dezideratului. Procedura de donaţie va fi transparentă, astfel că sumele şi numărul de persoane beneficiare vor fi anunţate pe site-ul nostru trimestrial.

 (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: