PSD Suceava 2020

Se redeschid restaurantele şi sălile de spectacol

> Cu excepţia comunelor Pojorâta şi Todireşti şi cu restricţii de până la 30% din capacitate în Suceava, Vatra Dornei, Gura Humorului, Frasin, Siret şi 13 comune > În restul judeţului, cu până la 50% din capacitate > Organizarea de evenimente private e interzisă în spaţii deschise sau închise

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a decis, joi, că restaurantele şi cafenelele din judeţul Suceava se redeschid, cu excepţia celor din Pojorâta şi Todireşti.

Restaurantele şi cafenelele vor putea fi deschise în interiorul clădirilor, dar fără a se depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 6 – 23, în municipiile Suceava şi Vatra Dornei, oraşele Frasin, Gura Humorului şi Siret, comunele Bălăceana, Bălcăuţi, Cacica, Calafindeşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Iacobeni, Ipoteşti, Sadova, Şcheia.

În celelalte localităţi, restaurantele şi cafenelele, în interiorul clădirilor, vor fi deschise fără a se depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 6 – 23.

Aceleaşi măsuri sunt aplicabile şi restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele care sunt cazate în respectivele unităţi.

CJSU Suceava a mai dispus interzicerea organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în spaţii închise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, dar şi în spaţii deschise, cum ar fi – fără a se limita la acestea – saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

În ceea ce priveşte organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă în comunele Pojorâta şi Todireşti, dar este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în municipiile Suceava, Vatra Dornei, oraşele Frasin, Gura Humorului, Siret, comunele Bălăceana, Bălcăuţi, Cacica, Calafindeşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Iacobeni, Ipoteşti, Sadova, Şcheia şi cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în toate celelalte localităţi din judeţ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: