Studenţi ai USV au lansat volumul „3 poveşti englezeşti”

La Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni a avut loc joi, 13 decembrie a.c., lansarea volumului „3 poveşti englezeşti”, ce cuprinde traducerea a trei dintre cele mai spumoase poveşti scrise de Joseph Jacobs.

Traducerea este semnată de Cercul de Traduceri din cadrul proiectului „Rose Mirages FLSC”, desfăşurat la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

„Traducerea din limba engleză a fost realizată de un colectiv de 21 de studenţi ai Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, studenţi îndrumaţi de conf. univ. dr. Daniela Hăisan, reprezentaţi la lansare de studentele Ioana-Niculina Istrate, Felicia Malai, Emilia-Elena Ursu şi Iuliana-Maria Zebreniuc. Ilustraţiile, create de artistul plastic Ana-Maria Ovadiuc, au făcut deliciul micilor participanţi, elevi ai claselor primare şi gimnaziale din ospitalierul liceu gazdă” a transmis Ana-Maria Antonesei, masterandă a Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Cei prezenţi la lansare au avut ocazia să pătrundă în lumea poveştilor graţie unei atmosfere plăcute, perfecte pentru un ceas de carte şi de lectură. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: