Cinci furnizori de servicii sociale din judeţul Suceava, premiaţi de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a organizat, în perioada 6 noiembrie 2018 – 7 decembrie a.c., un concurs dedicat furnizorilor publici şi privaţi de servicii sociale din România.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, Nicoleta Daneliuc, spune că întrecerea „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici şi privaţi din România, care au înfiinţat şi dezvoltat servicii sociale, considerate modele de bună practică în domeniul în care activează şi care au reuşit cu profesionalism, responsabilitate şi tenacitate să îmbunătăţească calitatea serviciilor sociale oferite.

„Fişele de prezentare a serviciului social transmise de către furnizorii publici şi privaţi au fost evaluate de către Comisia de jurizare constituită la nivelul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, iar în urma evaluării au fost desemnate câştigătoare 100 de servicii sociale oferite de furnizori acreditaţi de servicii sociale din România. Pentru serviciile sociale înscrise la concurs şi care nu se regăsesc printre cele desemnate câştigătoare se vor oferi diplome de participare” a arătat Nicoleta Daneliuc.

Printre cei 100 de câştigători se află şi cinci furnizori de servicii sociale din judeţul Suceava: Centrul multifuncţional destinat victimelor violenţei în familie, serviciu social cu cazare, organizat ca centru rezidenţial destinat victimelor violenţei în familie, din structura DGASPC Suceava; Centrul social cu destinaţie multifuncţională Gura Humorului, Centre rezidenţiale pentru tineri în dificultate – din structura DGASPC Suceava; Complexul de recuperare neuro-psihomotorie Blijdorp – O Nouă Viaţă, Centrul de tip respiro, din structura DGASPC Suceava; Complexul de recuperare neuro-psihomotorie Blijdorp – O Nouă Viaţă, Centrul de servicii de recuperare neuro-motorie pentru persoane adulte, centru de zi de recuperare – din structura DGASPC Suceava; Fundaţia „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie” România – Aşezământul de Copii „Sf. Ierarh Leontie”, Rădăuţi. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: