Primele fotografii oficiale cu prinţul Louis, publicate de Casa Regală britanică

Casa Regală britanică a dat publicităţii primele două fotografii oficiale cu prinţul Louis, una dintre acestea înfăţişându-l pe nou-născut în braţele surorii sale mai mari, prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, informează Reuters.

Louis, care este al cincilea în ordinea succesiunii la tron şi cel mai nou membru al familiei regale britanice, a venit pe lume la 23 aprilie, el cântărind la naştere 3,83 kilograme. Ambele imagini au fost realizate la Palatul Kensington de ducesa Catherine, mama copiilor şi soţia prinţului William, nepotul reginei Elisabeta.

Prima fotografie care, potrivit Palatului, a fost făcută la 26 aprilie, îl înfăţişează pe Louis, îmbrăcat în alb şi rezemat de o pernă albă. În cea de-a doua imagine, surprinsă la data de 2 mai, în ziua în care Charlotte a împlinit trei ani, prinţesa poate fi văzută ţinându-l în braţe cu afecţiune pe frăţiorul ei care doarme.

După modificarea legii succesiunii la tron, adoptată în 2013, Charlotte va fi prima prinţesă a Casei Regale a Marii Britanii care nu îşi va pierde locul în linia de succesiune la tron.

Reprezentaţii Casei Regale au anunţat că Louis nu va fi prezent la nunta unchiului său, prinţul Harry, cu actriţa americană Meghan Markle, eveniment care va avea loc la 19 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: