Pentru a beneficia de o vizibilitate sporită

Mitingul aviatic Suceava Air Show va fi organizat la 26 august

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că Suceava Air Show va fi organizat şi în acest an, la data de 26 august, iar pentru această manifestare se alocă suma de 250.000 de lei.

Iniţial, spectacolul aviatic fusese programat pentru data de 2 septembrie, dar s-a decis organizarea lui la sfârşitul lunii august pentru a beneficia de o vizibilitate sporită, a precizat Flutur.

„Organizăm şi în acest an mitingul aviatic Suceava Air Show, eveniment de promovare a Aeroportului – poarta de intrare în Bucovina şi, implicit, de promovare a judeţului Suceava. Ne propunem să-l organizăm în luna august, la sfârşit, pe data de 26, astfel încât să beneficieze de o vizibilitate sporită, fiind inclus în calendarul evenimentelor organizate în cadrul programului «Luna diasporei»” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că pentru acest miting aviatic propune alocarea sumei de 250.000 de lei.

Suma alocată se va folosi pentru plata serviciilor de acrobaţie aeriană cu planoare şi avioane, zboruri de agrement şi de prezentare cu aeronave ultrauşoare, precum şi a serviciilor de pirotehnie.

„Evenimentul Suceava Air Show, aflat la cea de a VI-a ediţie, îşi propune un program interesant şi atractiv, cu evoluţii aeriene spectaculoase, ce vor încânta publicul de toate vârstele” se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre prin care se alocă fonduri pentru acest spectacol aviatic.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI