Quentin Tarantino va regiza un film despre crimele comise de cultul religios „Manson Family”

Quentin Tarantino va regiza un lungmetraj dedicat unora dintre cele mai abominabile crime din toate timpurile, ce au fost comise de „Manson Family”, un cult religios înfiinţat de criminalul în serie Charles Manson, informează site-ul revistei Variety. Mai multe surse au relatat pentru Variety că următorul film al cineastului Quentin Tarantino – regizat de acesta pe baza unui scenariu propriu ce a fost deja finalizat – va relata crimele comise de faimosul cult.

Tragedia s-a produs în august 1969, atunci când liderul cultului, Charles Manson – un fost deţinut, şomer şi muzician ratat – a ordonat unui grup de discipoli să îi ucidă pe oaspeţii prezenţi într-o casă din Benedict Canyon, o suburbie din Los Angeles. Fidelii lui Charles Manson au ucis pe 9 august – cu o brutalitate extremă – toate persoanele din acea casă, inclusiv pe actriţa Sharon Tate (soţia regizorului Roman Polanski), care era însărcinată în opt luni.

Nu este cunoscut deocamdată unghiul sub care Quentin Tarantino va aborda acest proiect cinematografic. Nu se ştie nici dacă filmul va fi o relatare istorică a evenimentelor care au avut loc pe 8 august 1969 sau dacă acea crimă multiplă va fi utilizată ca fundal pentru alte intrigi interconectate.

Acesta va fi cel de-al nouălea film al regizorului Quentin Tarantino, care a spus de mai multe ori că se va retrage din cinematografie după ce va regiza al 10-lea lungmetraj. Cel mai recent film al cineastului american, westernul „The Hateful Eight”, i-a avut în rolurile principale pe Samuel L.Jackson şi Kurt Russell şi a avut încasări de 155,7 milioane de dolari pe plan mondial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: