Minoră de 15 ani căutată de poliţie

Poliţia Suceava solicită sprijinul populaţiei pentru identificarea unei adolescente de 15 ani, dispărută de acasă în urmă cu câteva zile.

Andreea Adolfina Hoffman, din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, a plecat de acasă pe 20 februarie 2017, în jurul orei 9.30, apoi nimeni n-a mai ştiut nimic de ea.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, faţă ovală, ten alb, cu pistrui, ochi albaştri, păr şaten, drept, lung.

În ziua când a dispărut, ea era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare neagră, pantaloni din stofă de culoare neagră şi încălţată cu adidaşi de culoare albă cu flori.

Persoanele care deţin informaţii referitoare această adolescentă sunt rugate să apeleze poliţia prin 112. (D.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI