Deputatul ALDE Ştefan Alexandru Băişanu:

„În mod normal, creşterea economică din acest an ar fi trebuit să fie resimţită de români în buzunarele lor”

„România poate creşte şi poate asigura salarii mai bune, locuri de muncă mai multe, însă pentru toate acestea sunt necesare investiţii.

Putem aveam salarii mai mari, pensii mai mari şi un nivel de trai mai bun investind în România, în viitor.

Creşterea economică pe care ţara noastră o înregistrează şi în acest an ar trebui să fie resimţită şi de români în buzunarele lor.

Degeaba economia este pe creştere dacă aceasta nu se transferă şi la români.

Totodată, discuţia privind salariile trebuie purtată în mod cât se poate de serios, deoarece ţara noastră nu poate să rămână competitivă doar prin forţa de munca ieftină.

Salariile romanilor pot şi trebuie să crească. Logica austerităţii impusă de acest guvern şi de PNL nu face decât să ţină România pe loc.

Este anormal ca România să se laude că are creştere economică, printre cele mai mari din UE, iar cetăţenii săi să fie în pragul sărăciei.

Acest guvern tehnocrat practică o politică anti-români. La începutul anului nu voiau să mărească salariul minim, iar acum încă au probleme în a înţelege că românii nu pot rămâne la un nivel de salarizare scăzut” transmite deputatul ALDE Suceava Ştefan Alexandru Băişanu.

Guvernarea ALDE şi Tăriceanu au adus românilor prosperitate, au asigurat României o dezvoltare echilibrată, pe toate nivelele. Guvernarea tehnocrată, guvernarea PNL-ului de astăzi, nu este altceva decât o catastrofă pe capul românilor, precizează deputatul Băişanu, arătând că: „Actualul guvern practică aceeaşi politică a austerităţii pe care Boc şi Băsescu o promovau în urmă cu 6 ani”.

„Nu trebuie să revenim la acele vremuri, acolo unde PNL-ul de azi vrea să ne aducă. România trebuie să crească, trebuie să se dezvolte, iar cetăţenii săi să se simtă respectaţi la ei acasă.

Trebuie să le redăm românilor încrederea în autorităţile statului, să le redăm speranţa că se pot realiza la ei acasă.

Guvernele din care ALDE a făcut parte, fie că e vorba de cel condus de Călin Popescu-Tăriceanu, fie că e vorba de cel condus de Victor Ponta, au asigurat transferul bunăstării în buzunarele cetăţenilor” spune deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, anunţând că „ALDE propune un program de investiţii pe următorii 4 ani, care are drept principal scop creşterea nivelului de trai al românilor”. (O.M.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: