Ziua Mondială a Zăpezii

Poster-WSD-2015-2O parte din pârtiile din întreaga ţară vor deveni, duminică, 18 ianuarie, locurile perfecte în care va fi celebrată cea mai mare sărbătoare dedicată zăpezii. Evenimentul, care se va desfăşura simultan în întreaga lume, va angrena peste 500.000 de participanţi din 43 de ţări şi se va desfăşura în peste 500 de staţiuni montane.

Printre locurile în care sunt aşteptaţi iubitorii sporturilor de iarnă este şi staţiunea Vatra Dornei.

World Snow Day este un eveniment lansat în 2012 de către Federaţia Internaţională de Schi pentru a atrage copiii şi părinţii acestora spre sporturile de iarnă. „World Snow Day este un eveniment care se desfăşoară concomitent pe întreg mapamondul, sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS). World Snow Day reprezintă o şansă de a explora, de a te bucura şi de a experimenta zăpada.

World Snow Day este deschisă atât pentru cei care au descoperit activităţile pe zăpadă, cât şi pentru cei ce doresc să o facă. World Snow Day are menirea de a populariza activităţile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii şi tineri şi de a genera informaţii utile celor ce participă deja la diferite activităţi pe zăpadă.

Lecţii gratuite de schi şi snowboard, echipament schi copii gratuit, snowtubing copii gratuit, jocuri şi concursuri pe pârtia Parc, teleschi gratuit pe pârtia Veveriţa, sunt ofertele pentru această zi. Vino să participi la un eveniment mondial care celebrează zăpada!”, ne-a declarat Petru Grigoraş, directorul şcolii oficiale de schi a staţiunii Vatra Dornei.

Lecţiile gratuite de schi şi snowboard vor fi oferite de Şcoala de Schi Euroschi de la orele 10, 13 şi 15; snowtubing gratuit va fi de la orele 9 şi 18, echipament gratuit va fi oferit la orele 15 şi 16 de Centrul de închirieri „Banu”, teleschi gratuit pe pârtia Veveriţa va fi de la orele 12 şi 17, iar startul în mult aşteptata cursă a mascotelor va fi de la ora 14.

La Vatra Dornei, World Snow Day este organizată de Şcoala de Schi Euroski şi Primăria Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: