La conferinţa de presă de ieri

Ion Lungu, luat prin surprindere de un sucevean supărat

ion-lungu-si-claudiu-piersic-2Un sucevean nemulţumit de şanţurile lăsate în asfalt de firmele care au lucrat la reţeaua de canalizare l-a interpelat pe primarul Ion Lungu în conferinţa săptămânală de presă.

Un bărbat, care a asistat la conferinţa de presă de ieri, la un moment dat s-a prezentat ca fiind Codrin Piersic, reprezentant al părinţilor din Şcoala Filadelfia, şi a spus că în numele acestora vrea să reclame starea drumurilor din zona respectivei şcoli.

El a arătat că sunt şanţuri în care sucevenii îşi rup maşinile, dar şi că sunt maşini parcate ilegal în respectiva zonă, situaţie ce duce la producerea de accidente.

Bărbatul a spus că este foarte nemulţumit că municipalitatea nu a luat atitudine faţă de modul în care firmele care au lucrat la reţelele de canalizare au lăsat în urmă şanţuri în străzile din zona respectivă, dar şi că nu se face nimic în domeniul respectării legislaţiei rutiere.

Vizibil iritat, primarul a răspuns că acest tip de probleme se discută în cadrul audienţelor şi nu în conferinţa de presă, la care participă doar reprezentanţii presei.

El a explicat că ştie de starea drumurilor care au fost afectate de lucrările de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, dar că tocmai pentru acest motiv propune reparaţii pe 209 străzi din municipiu.

În ceea ce priveşte respectarea legislaţiei rutiere, primarul a spus că aceasta ţine de Poliţia Rutieră, care nu este în coordonarea Primăriei, şi nu de Poliţia Locală.

Este pentru prima dată în 11 ani, în care Ion Lungu organizează conferinţe săptămânale de presă, când se produce un incident de acest tip.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: