Concursul naţional de schi pentru copii „Bucuriile zăpezii”

WSD-logoStaţiunea Vatra Dornei va găzdui în perioada 16-18 ianuarie, Concursul naţional de schi pentru copii „Bucuriile zăpezii”.

La competiţia organizată de Clubul Copiilor Vatra Dornei, în parteneriat cu Primăria municipiului Vatra Dornei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Şcoala de Schi Euroski, Salvamont, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Suceava, Clubul Sportiv Şcolar Vatra Dornei, Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, şi-au anunţat participarea aproximativ 100 de copii, întrecerea fiind înscrisă în calendarul activităţilor educative extraşcolare, domeniul sportiv-turistic, şi este finanţată de Ministerul Educaţiei.

Competiţia se adresează copiilor cu vârsta de până la 12 ani, înscrişi la cluburile şi palatele copiilor din ţară şi care nu sunt legitimaţi în cadrul cluburilor sportive. Este vorba de copii de la Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, de la palatele copiilor din Braşov, Brăila, Cluj-Napoca, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sfântul Gheorghe, de la Cluburile Copiilor din Întorsura Buzăului, Sighetul Marmaţiei, Slănic Prahova, Sinaia şi de la Clubul Copiilor Vatra Dornei.

„Echipajele participante vor fi alcătuite din 4 concurenţi, 2 fete şi 2 băieţi. O fată şi un băiat vor concura la grupa de vârstă 8-10 ani, şi o tot o fată şi un băiat vor concura la grupa de vârstă 11-12 ani. Concursul va cuprinde 2 probe, care se vor premia individual, iar în urma punctajelor obţinute la aceste probe se va stabili clasamentul general pe echipe. Arbitrajul se va face după regulamentul F.R.S/F.I.S. Clasamentul va fi întocmit în baza timpilor obţinuţi de fiecare concurent pe categorii de vârstă şi sex”, ne-a declarat prof. Vasile Moroşan, directorul Clubului Copiilor Vatra Dornei. Antrenamentele oficiale sunt programate pentru vineri după-amiază, concursul de schi alpin – slalom uriaş şi concursul de schi alpin – slalom, vor fi organizate sâmbătă, începând cu ora 10, respectiv 15, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, la ora12. Toate activităţile vor avea loc pe pârtia Veveriţa. Duminică, copiii şi profesorii care îi însoţesc vor participa la activităţile organizate de Şcoala de schi şi snowboard a staţiunii Vatra Dornei, Euroski, cu ocazia Zilei mondiale a zăpezii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: