Corneliu Popovici:

Partidul Mișcarea Populară va face opoziție reală în județul Suceava

Liderul provizoriu al organizației sucevene a Partidului Mișcarea Populară, Corneliu Popovici, a declarat că își propune ca această formațiune să facă cu adevărat opoziție în județul Suceava.
 

„Ceea ce avem acum nu prea este opoziție”, a declarat Popovici. Coordonatorul PMP Suceava a arătat că în perioada următoare va fi constituită o echipă provizorie de conducere a organizației județene Suceava. El a spus că acest grup de inițiativă va coordona activitatea până când în cadrul partidului vor fi organizate alegeri pentru desemnarea liderilor formațiunii. Popovici a estimat că alegerile ar putea fi organizate în toamna acestui an sau cel mai târziu până la sfârșitul anului. La Suceava, organizația PMP are aproximativ două mii de semnături de susținere pentru înființarea partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: