Suceava

Echipele de la salubritate intră în cartiere

> Săptămâna viitoare, la măturat, în zona parcărilor subterane, unde va fi ținut Târgul de Paște, și-a anunțat prezența și primarul Ion Lungu
 

După mai multe zile cu vreme nefavorabilă (ploi peste normalul perioadei), Primăria Suceava a reluat, de ieri, programul de curățenie de primăvară. După ce săptămâna trecută s-a intervenit, în măsura în care s-a putut, pe bulevardul central, de luni, echipele de la Rosal au intrat în cartiere, la măturarea și ridicarea antiderapantului împrăștiat în iarnă. Săptămâna aceasta aflăm că o echipă de muncitori de la salubritate intervine, luni și marți, în cartierul Obcini, iar miercuri și joi, în cartierul George Enescu. O a doua echipă face curățenie, în primele două zile, în zona Cuza Vodă I, iar în următoarele două, în Cuza Vodă II, ambele din cartierul Burdujeni, vineri, la rând fiind Cuza Vodă III. Săptămâna viitoare, o echipă va lucra la îndepărtarea molozului și a resturilor din zona centrală a municipiului. Este vorba inclusiv despre partea recent modernizată, din perimetrul parcărilor subterane, unde va fi organizat Târgul de Paște, la măturat anunțându-și prezența și primarul Ion Lungu. O a doua echipă va avea în vedere, în ordine, zona ANL-Burdujeni, cartierul Ițcani și cartierul Zamca. În săptămâna 22-26 aprilie suntem informați că se va reveni pe arterele secundare din cartierele Obcini și George Enescu, cât și pe cele din centrul Sucevei. Revăzute vor fi, de asemenea, și celelalte zone amintite mai sus. Săptămâna 29 aprilie – 3 mai este rezervată salubrității în cimitire și în împrejurimile acestora, la unitățile de cult și în zonele de agrement. Edilul-șef Ion Lungu a cerut șefilor de asociații de proprietari ca, prin intermediul personalului specializat, respectiv al femeilor de serviciu, să se implice în campanie, prin îndepărtarea gunoaielor de pe spațiile verzi și din jurul blocurilor. „Fac apel la asociațiile de proprietari să se implice în acțiune, alături de Primărie și de firma Rosal, în așa fel încât să facem curățenie și să pregătim orașul pentru sărbătorile de Paște” a spus primarul, menționând că municipalitatea pune la dispoziția acestora saci de plastic și mănuși de protecție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: