Calupul de publicitate

Trusa de supraviețuire post-urgie

Furnizăm la domiciliu sau oriunde vă vine, la orice oră vă trece și printre oricâte luări peste picior, fenomenalele truse de supraviețuire post-urgie, adecvate vârstelor, sexelor (atât active, cât și în repaos), stărilor civile, fizionomiilor cu semne particulare inclusiv la obraz, studiilor, titlurilor (nu contează calea de dobândire) și gradului de inteligență aparentă, precum și disponibilităților monetare, preferabil în valută, ale aspirantului la nemurirea bruscă.
 

Trusa conține – sub formă de plasture bucal – soluții și remedii pentru situații oricât de crâncene, cum ar fi izbucnirile cordiale de tip vulcanic dâmbovițean ale celor mai explozive vârfuri de pe culmile logoreei, oferă basme pentru adormit copiii sub forma unui program de guvernare votat cu o singură abținere (a autorului), are antidotul la mirosurile de pucioasă în fierbere declanșate de gentilețurile reciproce ale zeilor mâniați pe ce-au făcut din adoratori, pune la dispoziție pansamente sterile cu dispozitiv de surdină pentru craterele vocale ale părții gingașe a omenirii (pe cale de dispariție), precum și o recomandare personalizată către spiritele din tărâmul liniștii desăvârșite, cu conținutul elaborat în funcție de cât s-a încasat, criteriu care stabilește și ordinea de procesare a comenzilor acceptate. Refuzăm irevocabil solicitările venite din partea prezentatorilor și participanților la talk-show-uri, chiar dacă le reușește acordul dintre subiect și predicat când îi fac albie de porci pe unii și pe alții la persoana a II-a plural, deoarece cu unii ca aceștia sfârșitul lumii riscă să nu mai aibă nici cap, nici coadă. De asemenea, nu ne încurcăm cu cei situați în deplinătatea facultăților oarecum mintale, defect în fața căruia porțile Eternității se deschid foarte greu. Alte amănunte, numai după omologarea înscrierii și decontări, la adresa bâz.bâz.cucu.bau.coadă de maimuță.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: