De-ale retragerilor de la intenții

Convinsă că prejudecățile produc prejudicii și că degeaba ești dotată natural dacă n-ai decât spectatori cu precauții, vaporoasa s-a evaporat din mahalaua noastră mărginașă la estetică și a atacat Capitala cea largă la inimă și încăpătoare la fufe.
 

Caricatura de VIOREL CORODESCU – COV

Visul ei, pe lângă un portofel cu ceva carduri în el, este să joace într-un film cum o fi, fie – pentru început – chiar într-un rol de neprihănită, știe ea cum să îl facă necompromițător. În acest scop se pune bine cu tot ce mișcă în studioul cinematografic nu rețin cum îi zice și se pregătește intens, pe planul artei, din toate puterile (și celelalte) ale sale. I-a dăruit un pisoi siamez gata castrat madamei de la garderobă, o cățelușă nesiameză dar înțărcată doamnei de la machiaj, a împărțit poze de-ți lasă gura apă cu ea ieșind din Marea (deocamdată!) Neagră tuturor vânjoșilor de pe lângă celelalte tot atât de vedete, electricienilor le oferă bezele cotidian și periodic ondulații de șold cu câte-o dezvelire de ceva, pentru pompieri dezvoltă bezeaua și adâncește dezvelirea, s-a culcat cuminte – nu știu dacă în această ordine – lângă scenarist, lângă sunetist, alături de operatori (tuspatru), cu producătorul, peste regizori (prim, secund și de rezervă), fără să neglijeze băieții de la montaj și pe cel cu clapeta, care anunță când se trag dublele. În paralel și printre picături abordează și presari (un soi de ziariști care încă nu au aflat cum e cu ziaristica și nici nu le pasă ce e aia), pe care îi convinge știe ea cum să i convingă să le dea un interviu. Și li-l dă. – Este adevărat că pe lângă divă, actriță, actoare, artistă, animatoare, cântăreață, dansatoare și top-model sunteți și studentă? – Da. Am rămas așa din familie. – La ce facultate? – La aia cu geamuri lunguiețe de lângă discoteca la care frecventez. – Aveți un obiect de studiu preferat? – Bărbații. – Cum este pentru dumneavoastră bărbatul ideal? – Pentru mine bărbatul ideal nu este. – Aveți mulți prieteni? – Foarte mulți. Că îi schimb des. – Ce fel de petreceri cu prietenii preferați? – Petrecerile mele preferate sunt cele la care petrec. – Ce consumați la ele? – La ele consum ce nu cunosc că este, adică egzotice din țări exterioare, cu etichete în limbi. – Considerați că sexul la prima întâlnire este o provocare? – Consider că depinde dacă ești sigură de-a doua. – Ce feluri de mâncare gătiți de preferință? – Te poftesc să nu fii obraznic și să nu mă denigrezi, că eu nu sunt maică-ta sau nevastă-ta, măgarule, și nu ți-am dat ce ți-am dat ca să-mi pui mie întrebări pe care ți le-a dictat alta, ahtiată să se mărite!

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: