Tradiția excelenței, sărbătorită la Suceava de Mercedes-Benz

Pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz patenta primul automobil din lume, care, după 125 de ani de inovație și perfecționări, ne încântă cu cele mai frumoase și mai sigure autoturisme.
 

Tradiția excelenței – Mercedey-Benz – 125 de ani.

Istoria romantică și plină de realizări a ceea ce este astăzi marca Mercedes-Benz ne-a fost prezentată în seara zilei de 20 mai a.c. la showroom-ul din Suceava al Auto Schunn și Restaco Suceava, centre autorizate de vânzări și service Mercedes-Benz. Prezența la Suceava a exemplarului cu seria de șasiu 45 al Patent Motorwagen-ului lui Carl Benz din 1886 i-a plasat pe cei care au participat la evenimentul aniversar în atmosfera epocii când automobilul, această minune a zilei de azi, începea să capete formă și să ofere performanță. Pentru a sublinia drumul parcurs de producător în timp, gazdele au ținut să expună și trei exemplare oldtime Mercedes-Benz: SL 280 din anul 1996, D 200 din anul 1967 și S 420 SEL din anul 1989. Toate cele trei autoturisme sunt funcționale și circulă în județul Suceava. Ultimele realizări ale producătorului german din colecția Auto Schunn au întâmpinat invitații încă de la intrare. Piesa de rezistență prezentată la această sărbătoare a uimit vizitatorii prin eleganță și prin forța sa. Plasat pe un covor verde, SLS AMG de la Mercedes-Benz își primește admiratorii cu ușile deschise, ca niște aripi (gullwings) care îi dau avânt. Ultima generație SLS AMG poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,8 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 317 km/oră. Când conduci un SLS călătorești pe aripile legendei… Și totuși este o mașină! După alocuțiunile dnei Elena Kovacs, director general al Auto Schunn și a dlui Mihai Bradu, director general al Restaco Suceava, evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă de eleganță și rafinament, cu care de altfel reprezentanța Mercedes-Benz din Suceava ne-a obișnuit până acum, la eveniment participând clienți Mercedes-Benz și iubitori ai acestei mărci de prestigiu. Mercedes-Benz România a onorat sărbătoarea de la Suceava prin prezența dlor Daniel Lucheniuc și Gabriel Crăciun, în calitate de reprezentanți ai importatorului general.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: