„Ialomițianu a fost lăsat din brațe…”

„PD-L nu poate fi solidar cu absolut nimeni”, a afirmat ieri liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, după ce atât miniștri, cât și lideri ai PD-L au dovedit lipsă de solidaritate cu propriul ministru de finanțe, Gheorghe Ialomițianu, când i-au transmis să-și rezolve problemele.
 

Nechifor a spus, într-o conferință de presă, că din câte știe Guvernul este solidar, dar se pare că în PD-L această stare nu există. „Ministrul de finanțe, Ialomițianu, a fost lăsat din brațe de toți miniștrii și de liderii PD-L, care i-au transmis să-și rezolve problemele”, a spus Nechifor. El a subliniat că în timp ce cere solidaritate românilor, PD-L nu este solidar cu propriii miniștri. Prim-vicepreședintele PD-L, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, referitor la proteste-le angajaților de la Ministerul Finanțelor, că aceasta este o problemă pentru care ministerul și ANAF trebuie să găsească o soluție. Liderul PD-L Vasile Blaga a declarat, miercuri seară, întrebat despre protestele de la Ministerul Finanțelor, că fiecare ministru trebuie să-și rezolve problemele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: