Familia prezidențială face Paștele în Bucovina

Președintele Traian Băsescu a ajuns ieri la Gura Humorului, împreună cu soția sa, Maria. Familia prezidențială a venit de la București cu elicopterul, care a aterizat pe heliportul din Voroneț la ora 15.
Cei doi musafiri au fost întâmpinați aici de prefectul județului Suceava, Sorin Popescu, vicepreședinții Consiliului Județean, Vasile Ilie și, respectiv, Daniel Cadariu, deputații PD-L Ion Balan, Dan Gabriel Gospodaru și Dumitru Pardău. Coloana oficială s-a îndreptat apoi spre hotelul Best Western din Gura Humorului, unde Traian și Maria Băsescu vor fi cazați până duminică. Lor li se va alătura în cursul zilei de astăzi și fiica lor cea mică, Elena.
 

Președintele Traian Băsescu a ajuns ieri la Gura Humorului

Zâmbitor și relaxat, președintele României a refuzat să facă vreo declarație la intrarea în hotel. La braț cu soțul ei, Maria Băsescu le-a oferit flori jurnalistelor care i-au așteptat în fața unității de cazare. Cei doi au servit apoi o cafea cu demnitarii suceveni, prezenți în restaurantul hotelului. În cursul zilei de astăzi președintele României își va vizita socrii, care locuiesc în cartierul Burdujeni-sat din municipiul Suceava, urmând ca apoi să meargă la mănăstiri din județ. În jurul orei 16, soții Băsescu vor lua parte la un spectacol artistic, care va avea loc în fața Casei de Cultură din Gura Humorului, iar la miezul nopții oaspeții vor asista la slujba de înviere, oficiată la Mănăstirea Humorului. În prima zi de Paște, președintele României va lua parte la slujba de binecuvântare a oului gigant din centrul Sucevei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: