Dezvoltarea turismului – prioritate de grad zero pentru PD-L

Vicepreședintele organizației județene a PD-L Suceava, Dan Cadariu, fost consilier județean, a prezentat planul de dezvoltare a județului Suceava, pe componenta de turism. Cadariu a fost prezent în viața publică suceveană cu o serie de inițiative în privința dezvoltării turismului sucevean, însă până acum ecoul acțiunilor sale nu a găsit o reacție adecvată din partea autorităților.
 

Vicepreședintele PD-L susține că partidul său are în vizor dezvoltarea turismului pe mai multe planuri. Primul este „Bucovina-Athos-ul din Carpați”, în acest sens dorindu-se modernizarea a două drumuri ce leagă orașul Gura Humorului de localitățile Slatina și Sucevița pentru a facilita transportul turiștilor. Cel de al doilea se intitulează „Inima Bucovinei” și are în vedere scoaterea la lumină a unor rezervații naturale deosebite, precum Codrii Seculari, Rarăul și Călimanii. „Din punctul nostru de vedere, ar trebui insistat și pe punerea în valoare a obiceiurilor, tradițiilor și a obiectivelor turistice, precum Cetatea de Scaun a Sucevei, mănăstirile, muzeele, casele memoriale și de ce nu? și formațiile artistice, punere în valoare care se dorește a se realiza prin colaborarea viitoare dintre Consiliul Județean cu agențiile de turism din țară și din județ”, a mai spus Dan Cadariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: