Până la Dumnezeu…

O decizie finală în legătură cu retrocedarea pădurilor care au aparținut Fondului Bisericesc din Bucovina va fi luată în cel mai scurt timp, a anunțat, ieri, președintele Comisiei Județene de Fond Funciar, prefectul Orest Onofrei. El a anunțat că a avut loc o întâlnire între reprezentați ai Arhiepiscopiei, Prefecturii și Direcției Silvice la sediul din București al Autorității Naționale pentru Reglementarea Proprietăților, unde s-a stabilit un calendar foarte strict în legătură cu retrocedarea.
 

Dl Onofrei a spus că documentele ce trebuie depuse la Comisia Județeană de Fond Funciar au o dată finală și că, până atunci, toate instituțiile trebuie să respecte programul. În plus, ocoalele silvice care vor primi solicitări pentru rezolvarea situațiilor de fond funciar sunt obligate ca în termen de o săptămână să le rezolve și să trimită documentele, urmând ca plenul Comisiei de Fond Funciar să se pronunțe în maxim o săptămână asupra speței reprezentate de Fondul Bisericesc Ortodox.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: