Alături de Ioan Andone, Dorin Goian şi Marian Bordeianu

Vasile Rîmbu a prezentat proiectul stadionului licenţiat UEFA din Suceava şi a echipei de fotbal de nivel naţional

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Vasile Rîmbu, împreună cu fostul naţional Ioan Andone, fotbalistul Dorin Goian şi Marian Bordeianu, au prezentat modul în care se poate realiza proiectul stadionului licenţiat UEFA din Suceava, dar şi viziunea referitoare la construcţia unei echipe de fotbal de nivel naţional.

„Când am lansat acest slogan «Facem Suceava bine» am promis că, în orice proiect major, pe lângă forţele proprii, personalul propriu, comunitatea suceveană, vom atrage specialişti. Specialişti care cunosc în amănunt problemele respective.

În proiectul nostru privind construirea unui stadion modern, am apelat la mai vechiul meu prieten, Ioan Andone, la prietenul Dorin Goian şi la domnul Marian Bordeianu, care este un împătimit al fotbalului, ca şi noi ceilalţi, dar este extrem de determinat să facem paşi în ceea ce priveşte sportul sucevean şi în special fotbalul, care este sportul rege.

Vrem să demarăm acest proiect pentru a readuce pasiunea de altă dată a sucevenilor”, a declarat Vasile Rîmbu.

Candidatul PSD la Primăria Suceava este convins că pasiunea există acum într-o stare latentă, dar nu are unde să se manifeste.

„Nu ne vom lăsa până când nu vom pune acest proiect în fapt, de construire a acestui nou stadion modern la standarde UEFA şi licenţiat UEFA în perspectiva găzduirii de competiţii europene şi naţionale”, a spus Vasile Rîmbu.

El a arătat că, până la finalizarea acestui proiect, trebuie ca Suceava să aibă o echipă serioasă, întrucât CSM Suceava şi Foresta Suceava nu mai sunt şi acum trebuie crescută echipa Cetatea Suceava, care să conteze în peisajul fotbalistic naţional. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Un comentariu

  1. Doamne ajuta! SUCEAVA SUCEAVA SUCEAVA!!!

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI