Gheorghe Şoldan, după discuţii directe cu cetăţenii în piaţa din Marginea:

Pe 9 iunie, avem ocazia să alegem o direcţie nouă

> Pentru o dezvoltare reală a comunei Marginea, a judeţului Suceava

Deputatul Gheorghe Şoldan, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a continuat să îşi construiască campania electorală prin interacţiuni directe cu cetăţenii judeţului. Într-o declaraţie recentă, Şoldan a subliniat importanţa acestor discuţii pentru a înţelege nevoile şi aşteptările comunităţii.

„Pentru mine, interacţiunile directe cu cetăţenii judeţului, fie că ne întâlnim pe străzi, în pieţe, parcuri etc., reprezintă cele mai valoroase sondaje de opinie. În această perioadă, am ocazia de a discuta zilnic cu sute, chiar mii de persoane. Încurajările şi mesajele lor de susţinere, precum şi speranţa pe care o au într-o schimbare pe 9 iunie îmi confirmă că sunt pe calea cea bună, iar alţii pe contrasens”, a declarat Gheorghe Şoldan.

Astfel, la mijlocul săptămânii trecute, Gheorghe Şoldan a fost în piaţa din Marginea, unde a distribuit pliante cu planul său de dezvoltare a judeţului şi a purtat discuţii cu oamenii.

„Le sunt profund recunoscător pentru deschiderea şi sinceritatea lor”, a spus el.

Candidatul PSD a subliniat că, pe 9 iunie, cetăţenii au ocazia să aleagă o direcţie nouă, menită să aducă o dezvoltare reală atât pentru comuna Marginea, cât şi pentru întregul judeţ Suceava.

„Pe 9 iunie, avem ocazia să alegem o direcţie nouă. Pentru o dezvoltare reală a comunei Marginea, a judeţului Suceava” a încheiat Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI