Un mănunchi de diplome pentru un elev de clasa a opta de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava

Un elev al Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” Suceava, Lavric Robert, din clasa a VIII-a A, a obţinut anul acesta un mănunchi de şase diplome. Dincolo de ele se află muncă, seriozitate, curiozitate, inteligenţă, profesori dedicaţi, şi nu în ultimul rând familia. Excelează la toate materiile, dar mai ales la chimie. Un elev pentru care chimia a devenit o pasiune. Cu toate că trece prin bariera transformării către adolescenţă, surprinde prin forţa sa mentală, care îl ajută să se mişte natural şi cu uşurinţă la concursurile şi olimpiadele şcolare.

 Anul acesta a obţinut premiul I la Olimpiada de chimie faza judeţeană. La faza naţională a Concursului Lazăr Edeleanu, care a avut loc în mai, a obţinut premiul II cu cel mai bun punctaj la nivelul claselor a-VIII-a, iar la faza judeţeană a aceluiaşi concurs a obţinut premiul III.

De asemenea, a obţinut premiul II la Olimpiada de educaţie tehnologică, faza judeţeană şi menţiune la Concursul de biologie George Emil Palade. Repertoriul larg îl menţine antrenat, şi fiindcă nivelul trebuia păstrat, în luna mai a participat la Olimpiada de Ştiinţe pentru juniori faza judeţeană, unde a obţinut menţiune.

Perseverenţa lui, ambiţia, efortul constant, familia care l-a încurajat în permanenţă şi profesorii au fost ingredientele acestui succes de excepţie. Îl felicităm pentru aceste rezultate şi îi dorim să-şi poată aduna toată energia pentru pregătirea Evaluării Naţionale.

 Prof. CUŢUI CAMELIA 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI