Gheorghe Flutur, la Cârlibaba:

Primarul Gabriel Danciu a reuşit să facă o comună europeană la intrarea în Bucovina dinspre Ardeal

 Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, luni dimineaţa, la Cârlibaba, unde a lansat candidatura pentru un nou mandat a unui primar de nota 10, Gabriel Danciu.

„Câteva fotografii făcute de mine arată cartea de vizită a acestei comune şi realizările acestui gospodar liberal al muntelui” a spus Flutur.

El a subliniat că dintr-o localitate uitată cu câţiva ani în urmă, izolată, cu drumuri prăfuite, Gabi Danciu a reuşit să asfalteze 99% din drumurile comunei.

„Puteţi vedea ce sediu de primărie europeană are, ce cămin cultural, ce centru medical cu cabinete şi farmacie, casa medicului, ce şcoală generală şi grădiniţă, terenuri de joacă, ce centru civic şi traseu turistic. Comuna este dotată cu microbuz şi autocar, devenind astfel o comună europeană la intrarea în Bucovina dinspre Ardeal, cu care ne mândrim” a mai declarat liderul liberal sucevean.

Preşedintele Flutur a vorbit despre asfaltarea drumului Bobeica şi legătura cu Izvoarele Sucevei şi cu graniţa Ucrainei.

El a subliniat şi nevoia dotării cu microbuze şcolare în continuare, deoarece eforturile primăriei sunt uriaşe: peste 250 km parcurge pe zi microbuzul care duce copiii la şcoală. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI