Gheorghe Flutur a primit cea mai importantă distincţie a Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România

Suveranul Mare Comandor, Prea Puternicul şi Ilustrul Frate Stelian Nistor 33 a conferit, joi, la inaugurarea Muzeului de la Siret şi a Memorialului Holocaustului Evreilor din Bucovina, două ordine preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi directorului Muzeului Naţional al Bucovinei, Emil Ursu, pentru excepţionala contribuţie la aşezarea istoriei Bucovinei în conştiinţa lumii.

„În capacitatea mea de Suveran Mare Comandor al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România ofer aceste două diplome pentru două personalităţi pe care eu le-am înregistrat ca fiind părinţii fondatori ai acestui muzeu” a spus Stelian Nistor în cadrul evenimentului de inaugurare a muzeului din Siret.

El a precizat că Supremul Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România conferă cea mai mare distincţie românească a ordinului, Ordinul „Andrei Mureşan”, domnului Gheorghe Flutur pentru excepţionala contribuţie la aşezarea istoriei Bucovinei în conştiinţa lumii.

Tot pentru excepţionala contribuţie la aşezarea istoriei Bucovinei în conştiinţa lumii, directorul Muzeului Bucovinei a primit ordinul conferit de Supremul Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România.

Gheorghe Flutur a arătat că nu şi-a făcut decât datoria.

„Noi nu ne-am făcut aici decât datoria. Nimic în plus. Cred că este obligaţia noastră ca trecători pe funcţie să punem în valoare” a spus Flutur.

Şi directorul Muzeului Naţional al Bucovinei, Emil Ursu, a mulţumit lui Stelian Nistor, care „ştie el ce a făcut ca acest muzeu să poată să fie astăzi deschis”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI