La Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Suceava

Daune morale de 4 milioane de lei

> Acestea au fost „stabilite de instanţă în sarcina unităţii spitaliceşti”

În urma reevaluării necesarului de cheltuieli cu bunurile şi serviciile, conducerea Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou Suceava cere Consiliului Judeţean o majorare a acestora cu 2,58 de

milioane de lei. Creşterea urmează a se face prin rectificarea bugetului SCJU, cea mai mare parte din sumă fiind destinată contractării de servicii private de pompieri şi de protecţie a muncii. Totodată, în buget urmează a fi înscrise credite bugetare în valoare de 4 milioane de lei, „necesare pentru plata daunelor morale pentru părţile civile, stabilite de instanţă în sarcina unităţii spitaliceşti”.

Conform proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei de joi a legislativului judeţean, pe partea de venituri bugetul Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou Suceava este rectificat pozitiv cu 8,46 de milioane de lei, suma fiind alocată suplimentar din bugetul judeţean şi bugetul naţional. Pe partea de cheltuieli, bugetul SCJU va fi suplimentat cu 14 milioane de lei, „ca urmare a noilor necesităţi finanţare fundamentate de conducerea Spitalului”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI