Volei masculin

LPS Suceava, în perioada de construcţie

Sala de sport din Complexul Sportiv „Unirea” Suceava a găzduit al patrulea turneu din cadrul Campionatului Naţional de volei masculin U15 (Speranţe) Seria A. Pe lângă gazdele de la LPS Suceava, la competiţie au mai participat LPS Piatra Neamţ, CSŞ Botoşani şi CSŞ Bacău. Liderul clasamentului, CSS Nicu Gane Fălticeni, a urmărit „de pe margine” acest turneu.

Rezultate:

LPS Suceava – LPS Piatra Neamţ       1-3

CSŞ Botoşani – CSŞ Bacău                3-0

LPS Piatra Neamţ – CSŞ Bacău          1-3

LPS Suceava – CSS Botoşani             0-3

CSŞ Botoşani – LPS Piatra Neamţ      3-1

CSŞ Bacău – LPS Suceava           3-0

„A fost un turneu reuşit, având în vedere că avem sportivi mai mici cu 1, 2 şi chiar 3 ani decât adversarii. Neavând obiectiv rezultatele, doar acomodarea cu sistemul de joc în 6, sperăm ca în următorul sezon să reuşim şi calificarea la turneul semifinal”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

Antrenorii Tudor Orăşanu şi Alexandru Vizeteu mizează în acest sezon pe următorii jucători: Christos Dan, Ştefan Niţă, Valeriu Verciuc (c), Ioan Botezatu, Robert Constantinescu, Rareş Lefter, Matei Rotari, Darius Lazăr, Ianis Bejinariu, Visarion Scolobiuc, Denis Lefter, Bogdan Maftei, Ştefan Rusu, David Irimia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI