Vicovu de Sus

Un drum a fost îngrădit de un localnic care susţine că e al lui

> Primarul spune că e drum de 80 de ani

Mai mulţi locuitori din oraşul Vicovu de Sus reclamă atitudinea unui localnic care spune că e proprietar pe un drum folosit de oamenii din zonă. Respectivul l-a şi îngrădit, blocând accesul celor care-l foloseau.

Primarul oraşului Vicovu de Sus, Vasile Iluţ, ne-a declarat că respectiva zonă este drum de 70-80 de ani, dar nu era intabulat pe primărie.

„Toţi locuitorii de pe drumul acela, probabil că au avut o înţelegere şi au lăsat să circule 80 de ani. Nu este singurul caz din Vicovu de Sus de genul acesta. Este o ramificaţie din strada Dimitrie Cantemir. Problema a început de anul trecut, când un cetăţean de acolo şi-a luat o bucată de teren şi a început să construiască o casă” a spus primarul Vasile Iluţ.

Edilul-şef a arătat că un alt cetăţean a dorit să aibă un drum de acces şi a luat un teren mai în spate şi, astfel, a început disputa între ei.

„La noi apare ca un drum de acces, dar nu apare să aibă un nume sau să fie intabulat” a declarat Iluţ.

Primarul a încercat să realizeze o mediere astfel încât fiecare să cedeze, dar că nu s-a ajuns la un numitor comun.

Iluţ a menţionat că urmează să înceapă o acţiune de intabulare a drumurilor din oraş care sunt în aceeaşi situaţie.

Primarul a arătat că în cazul semnalat se aşteaptă o decizie a instanţei, care să stabilească dreptul de proprietate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI