Ministrul Dezvoltării a inspectat investiţia pe care o finanţează la sala polivalentă din Suceava

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, aflat în vizită de lucru în judeţul Suceava, a inspectat, vineri, lucrările pe care ministerul pe care îl conduce le finanţează, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), la sala polivalentă din Suceava.

El a fost însoţit de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi de primarul Sucevei, Ion Lungu.

Constructorul a anunţat că s-a ajuns la un progres de 12% în ceea ce priveşte realizarea investiţiei.

Primarul Ion Lungu a spus că ministrul a fost satisfăcut de modul în care se implementează acest proiect al CNI şi că va fi asigurată finanţare în continuare pentru finalizarea lucrărilor.

În cadrul şedinţei care s-a desfăşurat în Sala Unirii a Palatului Administrativ, atât preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cât şi preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, au cerut ministrului soluţii pentru deblocarea finanţării proiectelor realizate prin CNI unde sunt restanţe foarte mari, de circa 400 de milioane de lei.

Ministrul a spus că, la preluarea mandatului, bugetul de 1,5 miliarde de lei al CNI era epuizat, că a alocat fonduri de la alte programe derulate de minister şi că se aşteaptă rectificarea bugetară, dar că până atunci ar urma să fie alocaţi bani de la fondul de rezervă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI