Alexandru Rafila:

100 de milioane de euro alocaţi spitalelor pentru digitalizare

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că 100 de milioane de euro vor fi alocaţi spitalelor pentru digitalizare, fiind deja depuse 304 proiecte la scurt timp după lansarea apelului de proiecte. „Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte! 100 de milioane de euro vor fi alocaţi spitalelor pentru digitalizare! În paralel, proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare!”, a scris Rafila pe Facebook.

El a precizat că Ministerul Sănătăţii va face tot posibilul pentru finanţarea marii majorităţi a proiectelor depuse. „Suntem susţinătorii autorităţilor locale şi a managerilor spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos. Cu bună credinţă şi responsabilitate investim masiv în procesul de modernizare a sistemului medical românesc!”, a adăugat Rafila.

 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI